#wijwerkenthuisvoorjou

VirtuSell – de veiligste keuze in tijden van CORONA 

In onzekere tijden, zoals de huidige CORONA crisis, wil je er zeker van zijn dat je zo veilig mogelijk bent. De realiteit is dat het verkopen van uw huis nu een potentieel risico voor u is, u kunt ongewenst worden blootgesteld aan COVID-19.

Met onze VirtuSell oplossing helpen we u uw eigendom op de beste en veiligste manier te verkopen. We zorgen ervoor dat het risico dat mensen COVID-19 bij u thuis brengen tijdens uw verhuizing, tot het laagste minimum in de branche wordt gebracht. En boven die status-quo uitdagende standaard, zullen we ervoor zorgen dat u de beste deal krijgt voor uw onroerend goed, zodat uw toekomstplannen de best mogelijke financiële positie krijgen.

Sinds 2013 helpen wij vastgoedeigenaren, architecten en aannemers met onze kennis van virtual reality in de vastgoedmarkt. We bedienen ook makelaars met onze diensten en nu combineren we de twee om een nog niet geziene dienst te creëren die niet alleen kosteneffectief is, maar ook de verspreiding van CORONA in deze branche tot bijna 0 beperkt.

In een notendop, we komen naar u toe en scannen uw eigendom, en maken vervolgens veilig vanuit ons kantoor (of thuis) een VirtuStudy. Het onderzoek is een compilatie van ons onderzoek en advies over hoe u het onroerend goed het beste kunt verkopen om het meeste rendement bij verkoop te behalen. Hierdoor ontstaan twee mogelijke oplossingen;

1. Er is geen onbenut potentieel en we adviseren om een lokale makelaar in te schakelen om uw woning te verkopen. We brengen de kosten voor het scannen in rekening en overhandigen het virtuele model aan de makelaar, zodat hij het materiaal heeft dat nodig is om het onroerend goed te verkopen en te presenteren. Zie onze Corona-actie voor de verwachte kosten en betalingsoplossing (en)

2. Er is onbenut potentieel en wij bieden u aan om uw woning in 6 tot 8 weken virtueel te ontwikkelen en voor hen te verkopen met een hogere winst zodra er een koper is gevonden.

Voor meer informatie over onze diensten, kunt u verder lezen op onze website of direct contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Ernst en July (founders VirtuProve)

Wij zijn FundaPartner en MatterportPartner en krijgen uw vastgoed altijd Virtueel beschikbaar voor verkoop of verhuur. Heeft u vragen neem contact op met ons via messenger, WhatsApp, e-mail. Heeft u geen vragen meld u dan hier aan voor de VirtuScan en u ontvangt ons voorstel binnen 24 uur in de mail.

90-m2-woonruimte-te-huur-te-Veendam-10152020_201539

Aanmelden

Betaal nu slechts 25% en samen bespreken we hoe we met de overige 75% omgaan