Over ons

De services van VirtuProve zijn ontworpen om verkopers en kopers te voorzien van de nieuwste tools voor het digitale vastleggen van vastgoed en om de potentie te ontdekken en een hoger rendement te behalen door die ontwikkeling te beheren.

Ernst De Groot liet zich aanvankelijk inspireren door de nieuwste tools in BIM-technologie en kwam tot de conclusie dat hij door deze te gebruiken sneller en efficiënter een vastgoedrenovatie kon realiseren dan met traditionele methoden.

Door BIM-technologie te gebruiken, realiseerde hij zich dat hij verkopers en kopers transparantie kon bieden, zodat ze de middelen, tijd, materialen, vergunningen en kosten konden zien om een pand naar zijn potentieel te renoveren. Hierdoor kunnen verkopers met vertrouwen de potentiële waarde van een woning aangeven, terwijl kopers de inspanning en kosten kunnen zien die nodig zijn om toegevoegde waarde na aankoop te realiseren.

Met deze inspiratie creëerde hij VirtuProve.

VitruProve heeft nu toegang tot de nieuwste technologieën voor digitale vastlegging en biedt drie belangrijke diensten, Virtu Sell, waarmee alle digitale inhoud wordt bewezen om uw eigendom te verkopen,

Virtu Study, een uitgebreid rapport met details over het ware potentieel van een woning en de ROI om dit te realiseren

Virtu Develop, het gereedschap, proces om een renovatie snel, efficiënt en met centraal projectbeheersingsproces te realiseren

CONTACT

Heb je nog vragen, we beantwoorden ze graag.