#doewelmee

VirtuSell actie – stop de COVID-19 verspreiding 

Samen kunnen we meer bereiken door minder te reizen. Met de oplopende Corona gevallen in Nederland wordt er gevraagd van ons om thuis te werken, mondkapjes te dragen en afstand te houden. Nu je woning verkopen of nieuwe huurders vinden is een activiteit die veelal nog ouderwets wordt uitgevoerd. Uw woning wordt opengesteld voor publiek en meerdere gegadigden willen graag weten wat u werkelijk te bieden heeft.

Uw woning aanbieden zonder alle risico’s is vandaag de dag mogelijk en omdat wij net als u zo snel mogelijk COVID-19 tot geschiedenis willen maken bieden we nu onze services aan voor een zeer scherp tarief. Gedurende de corona crisis betaalt u  25% van onze kosten zodra u akkoord gaat met het voorstel dat we u opsturen. Vraag nu onze VirtuSell service aan en ontvang een vrijblijvende offerte.

Algemene voorwaarden,

    ◦    Uw vastgoed staat in Nederland,

    ◦    VirtuProve scanned uw vastgoed, u zorgt voor een verzorgde uitstraling van uw interieur,

    ◦    Hosting voor verkoop is eerste 3 maanden gratis,

    ◦    Hosting voor verhuur bedraagt €55 per jaar,

 

Met vriendelijke groeten,

Ernst en July (founders VirtuProve)

Wij zijn FundaPartner en MatterportPartner en krijgen uw vastgoed altijd Virtueel beschikbaar voor verkoop of verhuur. Heeft u vragen neem contact op met ons via messenger, WhatsApp, e-mail. Heeft u geen vragen meld u dan hier aan voor de VirtuScan en u ontvangt ons voorstel binnen 24 uur in de mail.

 

90-m2-woonruimte-te-huur-te-Veendam-10152020_201539

contact

Aanmelden

Betaal nu slechts 25% en samen bespreken we hoe we met de overige 75% omgaan